tournaments-special-events-european-tour-qualifying-school-finals (1)

Amb l’Escola de Classificació 2015 en curs, molts golfistes que aspiren a competir al Circuit europeu han començat el seu viatge que finalitzarà, per vuitè any consecutiu, a Camiral Resort del 14-19 de Novembre.
L’Escola de Classificació de l’any passat, va atreure 924 inscrits amb 156 que varen avançar a la Fase Final i que va acabar amb 27 que finalment varen aconseguir el seu privilegi de joc al Calendari del Circuit Internacional europeu del 2015.
Graduats notables de l’Escola de Classificació del 2014 inclouen a l’indi Anirban Lahiri, que ha aconseguit dos títols del Circuit europeu des de que es va erigir amb la targeta n.17 a la Fase Final al novembre de l’any passat; i l’anglès Matt Fitzpatrick, actualment dins del top 40 a la Race to Dubai gràcies principalment a tres finals dins dels top cinc, fins al moment de la temporada.
David Plana, CEO de Camiral Resort, va declarar: “Ens sentim privilegiats per acollir aquest grup de consumats jugadors any rere any i cada cop ens esforcem al màxim per a oferir les millors condicions possibles, per a que puguin centrar-se en el que sense cap mena de dubte, és una setmana llarga i estressant.
Hem seguit afinant el Stadium Course, assegurant-nos que sempre estigui preparat per a tornejos, amb greens ràpids i exigents que suposen una gran prova de golf. David Bataller, el nostre Greenkeeper, ha treballat també per emfatitzar els contorns del camps per accentuar el seu caràcter “Stadium”, punt que ben segur s’afegirà a l’atmosfera de la setmana.”

tournaments-special-events-european-tour-qualifying-school-finals (10)
Mike Stewart, el director de l’Escola de Classificació, va comentar: “Camiral Resort ha estat un element permanent com a destinació de la Final de l’Escola de Classificació des del 2008, i la decisió d’estendre l’acord al 2017 i esperem que més endavant, demostra com d’encantats estem amb les instal·lacions que ens ofereix el resort.
Amb els seus meravellosos camps, les seves instal·lacions de pràctiques de primer nivell i l’hotel annex, no puc imaginar un lloc millor per a la nostra Final. És revelador que malgrat la intensitat i l’estrès de la setmana, els jugadors segueixin elogiant tant l’indret.
Estem desitjant tornar al resort al novembre i treballar al costat d’en David i del seu equip, que mai estalvien esforços per a assegurar la calidesa durant la nostra visita.”